dijous, 3 de setembre del 2009

FESTA DEL LLEDÓ

Aquest cap de setmana 5 i 6 de setembre celebrem aal Santuari del Lledó la festa de la nostra Patrona, i el dia 8 dimarts al vespre que és pròpiament el dia farem una solemne celebració a les 20 hores.
Així, doncs, aquest dissabte a les 20'00h hi haurà la Missa Solemne del vespre, amb una projecció sobre el Santuari que ja té més de 600 anys d'història i amb el qual presentem les necessitats materials de restauració de teulades.
DIUMENGE a les 11'30h. hi haurà la Missa solemne, a les 13'00h. la Missa pels batejats durant l'any 2008, i a les 14'00h. l'arrossada popular com cada any.
La Mare de Déu del Lledó, té a Valls la seva història de patronatge, ciutadans junt amb els pobles d eles rodalies es dirigien al Lledó per suplicar la pluja, la guarició d'algun malalt... sempre retornaven a casa satifets dels dons aconseguits.
Ara, desprès de tans anys, continuem amb devosció ferma, malgrat els atacs constants d'quells que vien lluny d'aquests ideals i voldrien destruir aquest símbols i signes.
La bona MARE està sempre atent als fills i des del seu cor maternal es fa present enmig de cada llar i de cada cor que l'invoca. Des d'aquí només em resta dir: Verge Santa del Lledó sigueu nostra protectora. Joan Font cmf

1 comentari: